Deelname intervisiegroep

Gisteren had ik een eerste kennismaking met Hennie van Hennie Helpt, Sharon van Toffel Opgeruimd – Professional Organizer, Anneke van Aanpakken met Anneke, Mirjam van Mirjam Borghuis Professional Organizer en Monique Viool in een nieuwe intervisie groep. Ook collega Evelien Tielen was van de partij!

Een avond met ontzettend veel enthousiasme en we hadden wel tot midden in de nacht kunnen praten over ons vak, maar we hebben allen goede time-management skills dus het gesprek werd netjes afgerond op een keurig tijdstip. Ik kijk al uit naar de volgende keer!

Ter aanvulling: in deze intervisiegroep bespreken we ondernemersvragen, boeken, vak-inhoudelijke kennis en ook praktijkervaringen, dit doen we uiteraard altijd zonder naam of andere privé-informatie van de klant. Ik ben lid van de NBPO, de beroepsvereniging, dus ik heb geheimhoudingsplicht over mijn klanten. Door intervisie leer en reflecteer ik over mijn eigen handelen en werk als professional organizer. Zodat ik nog meer mensen kan helpen ontspullen, opruimen en organiseren.

Leave a Reply