Over bewaren van persoonlijke gegevens

Als professional organizer zorg ik voor overzicht, orde en structuur. Dit doe ik door samen met jou door te nemen waar je overzicht, orde en structuur mist, dat is stap 1. Hiervoor heb ik doorgaans contact met je via email of telefonisch. Ik bewaar deze gegevens. Dit doe ik, omdat ik nog een keer met je wil kunnen bellen of emailen of om een afspraak te maken.

Als kleine zelfstandige deel ik geen gegevens met andere organisaties of andere zelfstandig ondernemers. Ik vind jouw gegevens namelijk zeer belangrijk om goed te beschermen. Het zou kunnen voorkomen dat ik jouw situatie beschrijf aan een collega professional organizer, maar dit doe ik ALTIJD zonder jouw persoonsgegevens. Dat is de afspraak.

Ik heb een privacy statement opgesteld om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen, maar ik had nooit de intentie om jouw gegevens te misbruiken, door te verkopen en om iets anders dan mijn diensten aan jou te verkopen.

Neem daarom gerust contact met mij op! Per email, telefonisch, Whatsapp, allemaal prima. Mocht uit de mailwisseling of telefoongesprek geen vervolg worden afgesproken verwijder ik jouw persoonlijke gegevens na twee maanden. Heb je vragen n.a.v. dit bericht, die mag je ook gerust stellen! Ook dan bewaar ik niet alles. De kern van mijn werk als professional organizer, aan de slag met opruimen.

Hartelijke groet, Judith Berns-Stouthamer

Leave a Reply