Werkwijze

Als professional organizer ben ik opgeleid om jou en je medewerkers te begeleiden naar meer rust, ruimte en overzicht.

Via mail, telefoon of een berichtje via Whatsapp of Messenger hebben we voor het eerst een contact. Dat vind ik altijd leuk en spannend tegelijk! We bellen om een afspraak te maken voor een eerste gesprek, dit kan online of op jouw werkplek.

In dit gesprek brengen we in kaart waar ik jou bij zou kunnen helpen. Aan het eind van het kennismakingsgesprek hebben we elkaars verhaal gehoord en weten we waar ik je bij kan helpen. Desgewenst stuur ik je binnen 24 uur na ons gesprek nog een offerte toe. Je ontvangt, na akkoord op de offerte, een opdrachtbevestiging per e-mail inclusief mijn algemene voorwaarden.

Vooraf stellen we enkele doelen vast. Hiermee geven we richting aan onze samenwerking. Dan kunnen we aan de slag! Tussentijds bekijken we de voortgang en stellen we indien nodig de doelen bij en maken we nieuwe afspraken.

Ik werk graag in tijdsblokken van 3 uur, maar dit stem ik altijd met je af. Wanneer ik op een afdeling en/of in een team werk, ga ik graag tussen 9.00 en 17.00 uur aan de slag. Hybride werken is geen enkel probleem, ik beschik over een prettig (thuis)kantoor.